Tanken med OZFF kommunikation

Som skrevet tidligere samt oplevet næsten dagligt i denne uge, så sender denne WordPress side (ozff.dk) mere og mere spam ud.

Da det er selve WordPress temaet, som siden er bygget op over der er problemet, kan jeg desværre ikke se andre muligheder end at slette brugerne på siden – Dette vil ske i nærmeste fremtid.

Dette betyder ikke at siden lukker ned. Men blot at det kun bliver undertegnet der kan lave indlæg, samt at der ikke sendes mail notifikationer længere. Der vil stadigvæk blive lagt information op omkring nye områder. De stationære sider vil stadigvæk være at finde.

Derfor er der lavet en lukket Facebook gruppe, som jeg gerne vil opfordre alle at tilmelde sig. Tanken med siden er at aktivatorer kan anoncerer aktiveringer, ligge billeder op m.m. Alt andet radioamatør relateret er også velkomment. Hovedsproget er dansk, men ikke dansk talende er også velkomne. Derved også opslag på engelsk. Der vil blive lagt links på FB gruppen ved nye opslag på ozff.dk. I skal være velkomne til at invitere medamatører.

Link til Facebook gruppen : https://www.facebook.com/groups/1049299075261358/

Der er også lavet en Facebook Messenger gruppe, hvor kommunikation mellem aktivatorer og jægere under aktiveringerne kan foregå. Jeg vil også bede jer om ikke at bruge denne gruppe til anden kommunikation – Vi kan jo ikke have telefonen til at “bimle og bamle” dagen lang ? Hovedsproget her er også dansk.

Link til Facebook Messenger gruppen : https://m.me/join/AbZdMP3FNtrC2S9_

Jeg har i løbet af ugen modtaget mails fra aktivatorer, som ikke er på Facebook, ej heller kommer det. Jeg vil gerne ligge opslag omkring aktiveringer på Facebook gruppen – Send info til mig på mail.

Det er på nuværende tidspunkt ikke planen at OZFF SMS service skal nedlægges. Den dag alle jægere er med på FB Messenger gruppen, er sagen selvfølgelig en anden.

Håber på forståelse for ændringerne – Kan desværre ikke opfordre nye at tilmelde sig en spam-sendende side.

Vy 73 de OZ7AEI / Jakob

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *